látogató
számláló
Kamagra Rágótabletta | Kamagra Gel

Kamagra Rágótabletta

Kamagra Rágótabletta

 

Kamagra Rágótabletta az új fejlesztésű potenciafokozó gyógyszerek közé tartozik, melyek hatásosan orvosolják a merevedési panaszokat és nagymértékben fokozzák a nemi teljesítményt. Azok a férfiak is bátran alkalmazhatják, akiknek semmiféle potenciabetegségük sincs. Az eredeti elnevezése Kamagra chewable tablet, ez a megnevezés szerepel a dobozon is. Kamagra Rágótabletta két fajtájával találkozhat a fogyasztó vásárlás során:

– az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

– az új Kamagra Rágótabletta 100 mg-os kiszerelésével, 2011 óta kapható megváltoztatott kémiai összetétellel, a módosításkor minimalizálták a mellékhatásokat. Az új típusú most már kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. Az fajtájú Kamagra Rágótabletta 7 db-ot tartalmazó kiszerelésben vásárolható meg, mint a pezsgőtabletta.

 

A potenciaerősítőkészítményeink akármelyike igényelhető web gyógyszertárunkban, ahol pár kattintással elintézhető, hogy 1 nap leforgása alatt a megrendelt szer az otthonában legyen. A titoktartás természetesen maximális, így senki sem fog tudni a rendeléséről. A vevők elsőszámú szempontja a vásárlásánál, hogy a gyógyszerkereskedések mennyire hiteles minőségű szereket árulnak, ez vállalkozásunkra is maximálisan érvényes. Az online shopunk mérsékelt árakkal és akciókkal várja ügyfeleit, akiket hosszú időre igyekszünk ügyfelünkként számon tartani.

 

Kamagra rágótabletta előnyei

– hatóanyag teljes felszívódása;

– intenzív hatásmechanizmus;

– enyhe méretnövelő hatás;

– kellemes íz;

– kevés mellékhatás

– kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta szedése éppolyan lényeges, mint a használati betegtájékoztatók szerint eljárni, mivel csak így lehet garantálni, hogy a kiváló potenciaerősítő készítmény megfelelő hatásával valóban fokozza a szexuális teljesítményt. A gyógyszer való bekerülését követően a az összerágott pirulákból a kémiai összetevők elterjednek a szervezetben és hamar hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel ellentétben Kamagra Rágótabletta alkalmazásakor sokkal jobban szívódnak fel a az összetevők ésa vágyott merevedés ezért hosszabb ideig tartó és erősebb lesz. Minimális mennyiségű folyadékkal egyszerűen elrágható és 30 másodpercig való ízlelése után a nyálkahártyán keresztül a vérkeringésbe jut. Kamagra rágótabletta szedése során alkohol, koffein és energiaital fogyasztása ellenjavallt.

 

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potenciaerősítő működési elve kémiai-biológiai folyamatok együttes hatása, melynek során a fő összetevő, a Sildenafil megfelelő mennyiségű vért eljuttatva a hímtagba hosszú távú erekciót hoz létre 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy szexuális stimuláció hatására a hímvessző simaizomzata elernyed és a véráramlás erősebbé válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával érik el.

 

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potenciajavító gyógyszer kiváló termék erektilisz diszfunkció, azaz erekciós probléma orvoslására. Mindenhol csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) elnevezéssel ismert modernkori nyavalya több millió férfi életét keseríti meg. Kamagra Rágótabletta hozzájárul az egészséges szexuális élet helyreállításához, amelynek segítségével a változatosabbá válik az intim kapcsolat, és új élményekkel gazdagodhatnak. Az új fejlesztésű potencianövelők családjába tartozik, melyek a korábbi drasztikus terápiás módokkal szemben hatásosan és titoktartóan kezel. Nincsenek többé titkok, mertgyorsabban ad megoldást a merevedési zavarra, mint mielőtt az kiderülne. A pszichés, vagy stresszes életmód okozta időleges merevedési zavart is eredményesen gyógyítja.

 

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknakKamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

Az egészséges férfiaknak éppúgy ajánlott, mint merevedési gondokkal küzdő ifjabb és idősebb társaiknak. A nemi potenciafokozásra szakosodott Kamagra gyógyszercsalád egyik ifjú tagjaként Kamagra Rágótabletta már jelentős mértékben képes fokozni a szexuális teljesítőképességet. A szexuális együttlétek között szükséges regenerációs idő is igencsak lecsökken, ami ismételt szexuális aktust és sorozatos orgazmust biztosít. Nem kell attól félni sem, hogy folyamatosan merevedést érez, a potencianövelő készítmény csak akkor fejti ki erős erekció gyógyító hatását, amikor szexuális ingert kap az agy.

Nem árt szólni arról is, hogy azoknak a férfiaknak, akiknek semmilyen erekciós zavaruk nincs, jelentősen erősen meg tudja sokszorozni szexuális teljesítményüket.

 

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potenciajavítóhoz hasonlóan Sildenafil hatóanyagot tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta kereskedelmi forgalomban 100 mg hatóanyag tartalommal kapható, mely egy adagnak felel meg. Négy tabletta négy intim együttlétre elegendő, amennyiben az teljes tabletta alkalmazásra kerül egy-egy nemi együttlét során. A több színben pompázó gyógyszer összetevői pozitívan hatnak a merevedésre, mely hatásuknak hála hosszan tartó és fokozott lesz. A 100mg-os hatóanyag mennyiség esetleg felezhető is kisebb testsúlyú felhasználóknak így így 50 mg-os adag is elképzelhető.

 

Kamagra Rágótabletta hatása

A hatásának ismertetésekor a fogyasztó megtudhatja Kamagra gyógyszerek jellemző tulajdonságait, melyek a világon igen gyorsan ismertté tették. A gyógyszer intenzíven hat a bevételtől számított 30-40 percen belül és 4-5 órán át tartós merevedés tapasztalható. Az izgató érintésekre válaszul a pénisz hosszú időre biztosítja a maximálisan kemény erekciót, mely alatt a szexuális együttlét eredményesen véghezvihető. A tabletta a vérbőség megnövekedésére hat, tehát a pénisz simaizomszöveteit elernyesztve, sokkal több vért pumpál a hímvessző barlangos testébe. Ennek következménye a tartós erekció, a két együttlét közötti újrakezdési idő csökkenése, és egy eseti pozitív irányú méretváltozás a a vér mennyiségének megnövekedése következtében a hímvessző ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

Az egynapi maximálisan szervezetbe juttatható hatóanya mennyiség 100 mg. Ennek jelentése annyi, hogy 24 óra leforgása alatt maximum egy darab potencianövelőt szabad beszedni. A pirula porciózható, amennyiben a 100 mg hatóanyag sok lenne, és elhanyagolható mellékhatások lépnek fel, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz szexuális együttlétre is elegendő a potencianövelő a a 4 pirulát tartalmazó kiszerelésből. Nem javasolt egy nap 100 mg-ot meghaladó Kamagra Rágótabletta hatóanyag használata, mert túladagoláshoz vezethet, melynek legáltalánosabb jellemzőiközé sorolható a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erős fejfájás.

 

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A kiszerelésének megtervezésénél fontos szempontnak bizonyult, hogy a fogyasztó szimpatikusnak találja a készítmény külső megjelenését is. Kamagra Rágótabletta négy darabos doboza rendelkezik minden extrával, ami segít felhívni az Ajanta Pharma egyik legújabb készítményére a figyelmet. Minden Rágótablettát más szín- és íz világgal láttak el a 4 db-os kiszerelésben az Ajanta Pharma gyógyszervállalat kutatói, mivel azt gondolták a a különböző kinézetű termékek erősítik a vágyat. A 7db-os kiszerelésű potenciajavító összes fajtája egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízben vásárolható meg.

 

Kamagra Rágótabletta kinézete

A pirula felületén a 4 szemes levélben lévő tablettáknak gravírozott, mint rendszerint a legtöbb potencianövelő gyógyszer. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Buborékfóliás

Kamagra Rágótabletta kinézete

 

 

csomagolás védi a pirulákat a külső behatásoktól és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat a következő: Kamagra 100 chewable tablet, mely utal a termék nevére és hatóanyag tartalmára. Mindegyik Kamagra Rágótabletta mellé közvetlenül odaírták annak a gyümölcsnek a nevét , amelyről ízét kapta. Így pineapple, banana, strawberry, orange megnevezések olvashatóak a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ mutatja, hogy négy nem azonos íz van a csomagban.

A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a pirulák nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú gyógyszereknek a közepe hiányzik, úgy néz ki, mint egy frizbi. A 7 darabos csomagolás egy éppen akkora méretű tégelybe került, mint a pezsgőtabletta.

 

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem minden esetben jelentkeznek az alkalmazásánál. A mellékhatások megjelenése függ a szervezet ellenálló képességétől , az immunrendszertől, a betegségektől és a rendszeresen használt egyéb készítmények hatóanyagától. Kamagra Rágótabletta alkalmi vagy hosszabb távú gyógykezelés célú használata előtt javasolt szakorvos felkeresése egy komplett vizsgálat végett, hogy szakember ítélje megaz alkalmazása rizikófaktornak számít-e vagy sem, illetve mekkora adag felel meg kezdő adagként a fogyasztó részére.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

– fejfájás,

– fényérzékenység,

– enyhe szédülés,

– szájszárazság,

– orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul elő a

– vérnyomás ingadozás,

– erős migrénes fejfájás

 

Az utóbb felsorolt két szimptóma főleg azokban az esetekben fordul elő, ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi problémák Pont az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében kell őszintének lenni a kezelőorvossal és tisztázni.

Szélsőséges esetben súlyosabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta alkalmazásánál, ha a használó nitrát tartalmú szívgyógyszert szed párhuzamosan. Tehát mindenképp óvakodni kell ezen gyógyszerek Kamagra Rágótablettával együtt történő alkalmazásától. Komoly szembetegségeknél is kockázatos a alkalmazása, meglétüknél nem ajánlatos teljesítményfokozó készítmény használata.

 

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A használata más készítményekkel elképzelhető, amennyiben kiderült, mennyire jelent kockázatot bizonyos betegség kezelése során alkalmazott orvosságok párhuzamos szedése a potencianövelővel A nitrátot tartalmazó készítmények, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók akadályai lehetnek Kamagra Rágótabletta terápiás célból történő használatának, ezért javasolt szakember megkérdezése az alkalmazásról és a várható mellékhatásokról. A fájdalomcsillapítók bizonyos fajtái, antibiotikumok szintén kizárhatják a potenciajavító szedését. Az egészségügyi kockázatok elkerülése végett javasolt szakorvos felkeresése, aki több felvilágosítással tud szolgálni az egyes készítményekhatásait illetően.

 

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára hazánkban átlagosnak mondható, vagyis más potenciafokozó készítmények árával összehasonlítva közepes árfekvésű, A 4db-os kiszerelésű Kamagra Rágótabletta ára hozzávetőleg 9 000-10 000 forint. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén, az egy db-ra esőára sokkal kedvezőbb. 7darab olyan 15000Ft-ért vehető meg.

A nagyon kedvező árúnak tűnő gyógyszerek óvatosságra intenek, mivel a néhány száz forintos ár Kamagra Rágótabletta tekintetében irreális. Sajnálatos módon, egyre több hamis potencianövelővel lehet találkozni a gyógyszerpiacon, amelyek ára jóval kedvezőbb, mint az originális készítményeké. A származásával, gyártójával és árával kapcsolatban mindenesetre a a megrendelést megelőzően nem árt tájékozódni. Segítséget jelenthetnek a témával kapcsolatos online fórumok, ahol gyakorlott használók írják le tapasztalataikat a készítmény tulajdonságairól, leginkább hatásáról, mert az emberek nagy részét ez érdekli legfőképpen.

 

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potenciaerősítő szerek nagy választékátforgalmazza merevedési gondok orvoslására és szexuális potencianövelésre, márkajeleire igyekszik a használók mindegyikének felhívni a figyelmét, mint elsődleges forrásra Kamagra Rágótabletta eredetiségének megállapításánál. Az originális gyógyszer blisztere tartalmazza a gyártó cég és termék nevét , illetve a hatóanyag dózisát. A sorozatszáma is megkönnyítheti a vevő dolgát, akinek egészségre az olcsó utánzatok károsak is lehetnek. A rendelésénél a vásárlók bizalmatlanok legyenek, nehogy másolatba botoljanak, mivel Kamagra Rágótabletta is a gyakorta utánzott termék a piacon.

 

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potenciajavító nem vehető meg a nálunk lévő gyógyszertárakban, mert nincs a törzskönyvezett országok közé sorolva. Csak külhoni gyógyszertárakban vásárolható meg, ahol törzskönyvezve van a lágy tabletta.A világhálón keresztül is beszerezhető web gyógyszertárakban, mint például vállalkozásunktól, amelyet mi is külföldről szerzünk be. A rágótabletta újdonságnak számít a Nálunk kapható potenciafokozók között, mivel alig egy éve kezdték meg a forgalmazását. Ettől függetlenül közkedveltsége már most igen jelentős, ami mérsékelten közepes árának is betudható kitűnő hatása mellett, azonban amiért az emberek legjobban kedvelik, az a tény, hogy recept nélkül hozzá lehet jutni. Kamagra Rágótabletta vény nélküli vásárlása tökéletes lehetőség azoknak, akik szeretik az egyszerű megoldásokat és a patikai sorban állás helyett az otthon kényelmét választják. A rendelés leadása rendkívül könnyű , melynek módjáról a vevők részletes útbaigazítást olvashatnak online gyógyszertárunkban .

 

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta rendelésekor biztosítjuk az ügyfeleket arról, hogy a termékkel való elégedetlenség esetén csomagért pénz visszatérítést hagyunk jóvá. Bizonyítandó jó szándékunkat felkínáljuk azt a lehetőséget is, hogy elégedetlenség esetén átcserélhetik a megrendelt készítményt más hatóanyagot tartalmazó termékre, melynek segítségével a vásárlók kipróbálhatnak egyéb potenciaerősítő készítményeket is. Az ismert web gyógyszertárak, mint például cégünk is garanciaadásnál tájékoztatjukaz vásárlókat kötelezettségeikre, ha reklamálási szándékkal fordulnának hozzánk az elkövetkezendő időben. Akkor vehetik igénybe a vásárlói garanciát, ha vállalják, hogy a gyógyszer használati tájékoztatóban leírtak szerint járnak el a felhasználása során. A nem az előírás szerint szedett potenciaerősítő gyógyszer hatására és egyéb kellemetlen mellékhatásaira cégünk nem ad garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

A gyógyszertárolási alapfeltételek szerint eljárva nedvességtől védett, száraz helyen tárolandó 25-30 ?C-on. Gyermektől gondosan el kell zárni, nehogy hozzáférve kárt okozzon az egészségében. A készítmény a lejárati időn belül használható fel; a dobozon feltüntetett lejárati idő után a fel nem használt készítményt a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni . Kamagra Rágótabletta másnak használatra nem odaajándékozható.

 

Online gyógyszertárunk ezen oldalán a Kamagra Rágótabletta potenciaerősítő -ről mindent megtudhat. Kamagra Rágótabletta kedvezményes áron megrendelhető a Kamagra rendelés weboldalunkon garanciával!